Komplex Alapprogram    Digitális Alprogram

2021.11.15

"A Digitális alapú alprogramban fő célunk, hogy a pedagógusok módszertani kultúraváltását olyan korszerű digitális megoldásokkal segítsük elő, amelyek hozzájárulnak az oktatási közeg elektronikus tanulási környezetének kialakításához, felgyorsítva az intézmények digitális átállását és az IKT-műveltség kiteljesedését.

Alprogramunkban nagy hangsúlyt kap a felfedezéses és más tevékenységekbe ágyazott tanulás módszere, amely során a tanulók úgy sajátítják el az IKT-műveltség területeiként meghatározott kompetenciaelemeket, hogy élményszerűvé válik a folyamat." (https://www.komplexalapprogram.hu/cms/tartalom/megtekint/digitalis-alapu-alprogram)

A tartalom vizuális felosztásához használj képszakaszokat

A címsorokon kívül a képszakaszok segítenek a tartalom helyes felosztásában. A bejegyzésed képek segítségével oszthatod fel szakaszokra, amelyek megfelelően kiegészíti a szöveged.

Idézett szövegek kiemeléséhez használd az idézetblokk formázási lehetőséget.

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el